Dylan torna a Barcelona

El festival de Pedralbes celebra la 3a edició

| 04/07/2015 a les 07:00h

Robert Allen Zimmerman, més conegut com Bob Dylan, protagonitzarà la 12a actuació del festival Jardins Palau Reial de Pedralbes d'enguany. El cantautor oferirà un repertori ple dels seus temes més clàssics, juntament amb alguns del seu nou disc, Shadows in the Night (Columbia Records, 2015). El 4 de juliol a les 22 h el folk i la presència de Dylan ompliran l'escenari en una nit que molts recordaran. 

Bob Dylan Foto: Arxiu

Bob Dylan aterra al festival Jardins Palau Reial de Pedralbes presentant el seu darrer disc, Shadows in the Night (Columbia Records, 2015). El cantautor de Minnesota és conegut com un dels grans no només del folk, sinó de la música popular contemporània en general. A Pedralbes oferirà un concert el 4 de juliol a les 22 h, on sonaran alguns dels seus temes mítics.

El festival celebra la tercera edició amb un cartell de luxe. Pet Shop Boys van ser els encarregats d'inaugurar un total de 16 actuacions, entre les quals hi ha Angus & Julia Stone (7 de juliol) i Mika (10 de juliol). Si voleu saber més sobre el certamen o adquirir alguna entrada, podeu visitar el seu web oficial.

Melody Gardot va anul·lar la seva actuació
Entre les últimes noticies del festival s'ha de destacar la cancel·lació del concert de Melody Gardot. A causa de problemes de salut, els representants de Gardot van enviar un comunicat de premsa on justificaven la seva absència el passat 30 de juny. De tota manera, l'organització ha garantit el retorn de l'import de les entrades i està en plena negociació d'una nova data per al Festival Mil·lenni.
Arxivat a: Enderrock