Anna Roig, d'aniversari a Enderrock TV

Oriol Barri, Sara Pi, Pulpopop i Pacosan són els altres convidats de la setmana

| 06/07/2015 a les 15:00h

Les actuacions de la setmana a Enderrock TV vénen plenes d'estrenes, amb les darreres cançons dels projectes de Pacosan, Pulpopop, Sara Pi i Oriol Barri, a més d'una celebració, els deu anys d'Anna Roig i l'Ombre de ton Chien
Anna Roig i l'Ombre de ton Chien. Foto: Arxiu Anna Roig

Nova setmana d'actuacions en directe a Enderrock TV. El dilluns 6 Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien bufarà les espelmes del desè aniversari de la banda. Va ser un 27 de juliol de l'any 2005 quan el grup fer el seu primer concert a Sant Sadurní d'Anoia. Per celebrar-ho han preparat una gira d'estiu amb el nom Un pas i 10 i un pas que presentaran a l'espai musical d'El Punt Avui TV amb la interpretació de "Johnny tu n'es pas un ange", una adaptació d'Edith Piaf que interpretaven a l'inici de la seva trajectòria musical, quan en lloc de temes propis versionaven autors de la cançó francesa.

Oriol Barri aterrarà dimarts i interpretarà "Parets a l'aire", cançó que forma part del seu debut discogràfic,  Nosaltres (Right Here Right Now, 2015). Sara Pi, que darrerament ha participat al recopilatori Dones i cançons (EDR, 2015), actuarà el dimecres 8. Ho farà per explicar-nos com va la gravació d'un nou disc que es publicarà el proper mes d'octubre.

Uns altres que han presentat nou disc enguany han estat els gironins Pulpopop, amb les noves cançons de Felicitat màxima! (DiscMedi, 2015). Haurem de comprovar quin nivell de felicitat ens proporcionen amb la seva versió en directe de "Cometa errant", que interpretaran dijous al programa. Tancaran la setmana el trio del Garraf Pacosan, que tenen un estiu ple d'actuacions en festivals. Presentaran el seu últim disc, My High (BankRobber, 2015), i serà l'ocasió per veure una nova versió en format reduït del tema "Bilal".

Totes les actuacions i entrevistes es podran veure a El Punt Avui TV, a les 22.40 h de dilluns a dijous i a les 21.40 h els divendres. També es podrà veure en algunes de les televisions de La Xarxa: TV Costa Brava, Vallès Visió, Canal Taronja Central, Canal Blau, Empordà TV, Televisió del Berguedà, RTV l'Escala i TAC 12.
Arxivat a: Enderrock