Shuku i Ko Iwasaki inauguren el Festival Pau Casals

El Vendrell serà l'escenari dels concerts

| 06/07/2015 a les 07:00h

Els germans Iwasaki actuaran el pròxim dissabte 11 de juliol obrint al 35è Festival Pau Casals. Un total de 16 concerts, gratuïts i de pagament, s'esdevindran al Vendrell donant bona mostra de l'obra tant d'artistes internacionals com Paul Lewis (11 d'agost) i Amit Peled (6 d'agost) com de nostrats com Marta Matheu (15 de juliol) i Pablo Fernández (1 d'agost).

Ko Iwasaki Foto: Arxiu Festival Internacional Pau Casals

Ko i Shuku Iwasaki, violoncel·lista i pianista nipons, inauguren el 35è Festival Internacional Pau Casals. L'actuació tindrà lloc el proper dissabte 11 de juliol al Vendrell, on s'esdevindran un total de 16 concerts de música clàssica.

La graella d'enguany ofereix recitals d'artistes internacionals com el pianista Paul Lewis (11 d'agost) i el violoncel·lista Amid Peled, que tocarà el pròxim 6 d'agost amb l'instrument que va pertànyer al mateix Pau Casals. Però també hi ha lloc per als intèrprets de casa nostra, com ara les sopranos Marta Matheus (15 de juliol) i Laia Frigolé

El festival Internacional Pau Casals és un dels més importants al nostre país i fa més de tres dècades que homenatja el mític intèrpret i compositor català. Per adquirir les entrades per als concerts, dirigiu-vos al web oficial, on també trobareu informació sobre activitats paral·leles al festival.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz