La Plateria i Aspencat enlairen l'Anòlia

Aquest vespre inauguren el festival d'Igualada en el marc del European Balloon Festival

| 11/07/2015 a les 07:00h

Aquest vespre l'Orquesta Plateria i Aspencat són els encarregats de llançar el tret de sortida a la 27a edició del festival l'Anòlia, el teixit musical que s'unirà també al certamen que omple el cel igualadí de globus la primera meitat del mes de juliol. 

Orquestra Plateria. Foto: Arxiu La Plateria

L'avinguda Catalunya d'Igualada servirà d'escenari per a l'Orquesta Plateria i Aspencat (23 h). Totes dues bandes s'encarregaran de la inauguració de la 29a edició del festival Anòlia. Amb una combinació de tradició i revelació d'aires festius, les seves actuacions, de caràcter gratuït, serviran de prèvia per als actes del també certamen igualadí European Balloon Festival.

L'Anòlia ofereix una programació repleta de bandes i artistes nostrats que mostraran el seu talent a l'escenari Jardins de La Sala. Ebri Knight i La Pegatina compartiran escenari la nit del 23 de juliol, i Joan Dausà juntament amb The Crab Apples actuaran el 24 de juliol. Altres són Núria GrahamEls Catarres (25 de juliol), Son Dlaire i The Velvet Candle(17 de juliol). Un total de 17 noms que vestiran l'Anoia de ritmes catalans.

Les entrades ja es poden adquirir als següents punts de venta físics i oficials: Events (c. de Tarragona, 31, baixos, Igualada), Posa’l Disc (pl. del Rei, 1, Igualada), Punt de Difusió Cultural (c. Garcia Fossas, 2, Igualada) i també al web codetickets.com.
Arxivat a: Enderrock, anòlia, aspencat, orquestra plateria, festivals, igualada en