Joan Dausà i The Excitements al PAS musical de Martorell

Seran els protagonistes del segon cap de setmana del festival Pont a les Arts

| 17/07/2015 a les 14:59h

Després d'engegar la segona edició la setmana passada amb La Locomotora Negra, el festival PAS Pont a les Arts de Martorell engega el segon cap de setmana amb dues actuacions gratuïtes de Joan Dausà i The Excitements.
Joan Dausà. Foto: Xavier Mercadé

Diu la llegenda que el famós Pont del Diable de Martorell va sorgir gràcies a l'astúcia d'una àvia que va despistar el mateix dimoni. Al llarg del mes de juliol, aquest emblemàtic espai esdevé l'escenari de diverses propostes artístiques al voltant del món de la música.
 
El segon cap de setmana del PAS tindrà un inici tendre aquesta nit (22.30 h) amb Joan Dausà, que acompanyat d'un quartet de corda tocarà temes dels seus dos discos, Jo mai mai (Cameo, 2012) i On seràs demà? (Cameo, 2014), així com de la banda sonora del film Barcelona, nit d'estiu. El seguiran demà (22.30 h) els barcelonins The Excitements i la seva tempesta sonora. A mig camí entre el soul i el rhythm'n'blues i liderats per la vigorosa veu de Koko-Jean Davis, el xou promet despertar un torrent d'emocions. Diumenge, una hora abans que la resta, la companyia Obskené oferirà l'espectacle Fuenteovejuna, una adaptació del clàssic de Lope de Vega.

En plena celebració del desè aniversari i immersos en la gira de presentació de la seva darrera referència discogràfica, Un pas i un neu i un pas (Satélite K, 2014), Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien seran els encarregats de tocar la penúltima nit del festival, el divendres 24 de juliol.

El tancament definitiu anirà a càrrec de Janine Johnson. Acabada d'arribar de Londres, la cantant oferirà el seu particular homenatge a James Bond tocant un repertori de cançons extretes de les seves pel·lícules el dissabte 25.

El festival Pont a les Arts va néixer fa tot just un any amb la intenció d'aprofitar un espai simbòlic per a tots els habitants de Martorell per a la difusió cultural. Tota la programació del festival serà amb entrada gratuïta i a l'aire lliure. 

Arxivat a: Enderrock, pont a les arts, martorell, joan dausà, anna roig, festivals, the excitements