Mor Paco Albiol, trompetista de Pepet i Marieta

El grup ha suspès el concert de dissabte 11 al Feslloch

| 08/07/2015 a les 14:59h

El músic de Benicarló va morir ahir en un accident de trànsit a la N-232 de Traiguera, al Baix Maestrat. Albiol va estudiar al Conservatori Superior Salvador Seguí de Castelló, va ser membre de la Benicarló Big Bandi la Big Band UJI i actualment era el trompetista de la formació ebrenca Pepet i Marieta
 Paco Albiol, trompetista de Pepet i Marieta Foto: Javier Roda

Fill de Ximo Albiol, dolçainer que ha recuperat i promogut l'instrument arreu de la comarca, Paco Albiol també s'ha encarregat de fer arribar la música popular a tothom. El trompetista de Pepet i Marieta va morir ahir a la nit en un sinistre a la carretera i el funeral tindrà lloc dijous 9. 

La comunitat musical ha mostrat el seu condol a través de les xarxes socials i des de la pàgina de Facebook de Pepet i Marieta han publicat el següent comunicat: "AVANT SEMPRE AVANT! Este era lo teu lema en los moments difícils i segurament el consell més savi en moments com ara. Com si d'una premonició se tractés, ahir al vespre se publicava un post amb la cançó Adéu, que havíem deixat programat al migdia, potser en el moment que la teua flama s'apagava a la carretera per cremar per sempre més dins dels nostres cors. Deixes un buit molt gran, perquè erets gran en tots los sentits, com a pare, com a amic, com a músic i per damunt de tot com a persona. Gràcies per regalar-mos tots estos anys al teu costat, la teua pèrdua és un cop duríssim, esperem estar a l'altura del teu lema. Ana, Pau, Laura i demés família mos veiem esta tarda i a tota la gent que mos ha fet arribar lo seu condol moltíssimes gràcies. Descansa en pau, Paco. Que mala puta que és la vida quan vol..."

La banda ebrenca tenia previst actuar a la novena edició del Feslloch, concretament el dissabte 11, però des de l'organització del festival han anunciat que es cancel·la el concert i "en el seu lloc no actuarà cap altre grup, però sonarà la música per recordar Paco i enviar molts ànims a tot Pepet i Marieta". 
Arxivat a: Enderrock, pepet i marieta, feslloch