Obertes les votacions al Premi Cerverí

El públic hi podrà dir la seva fins al 10 de setembre

| 13/07/2015 a les 15:00h

A partir del 13 de juliol a les 15 h i fins al 10 de setembre a la mateixa hora el públic podrà escollir entre les vuit candidates al Premi Cerverí a la millor lletra de cançó. Els artistes que han arribat a la final són Joan Miquel Oliver, Ferran Palau, Xarim Aresté, Élena, Fred i Son, Joan Colomo, Clara Andrés i Rosa-Luxemburg.

Els Pets. Foto: Arxiu del grup


"Ecos d'ambulàncies" de Joan Miquel Oliver, "Redempció" de Ferran Palau, "A l'univers li sua" de Xarim Aresté, "Amor de sèrie B" d'Élena, "El somni dins el somni" de Fred i Son, "La tercera guerra mundial" de Joan Colomo, "Una manera d'estar" de Clara Andrés i "Solstici" de Rosa-Luxemburg són les cançons que competiran en aquesta nova edició del Premi Cerverí. La votació restarà oberta fins al proper dijous 10 de setembre al web de Catalunya Ràdio, i el resultat de les votacions es farà públic el 17 de setembre, durant la festa de proclamació dels Premis Literaris de Girona. Enguany, el públic pot tornar a dir la seva sobre la millor cançó original i inèdita editades en el sector discogràfic durant el darrer any natural. 

 

El jurat que ha estat encarregat d'escollir els finalistes està format per Josep Martín, periodista musical de Catalunya Ràdio; Helena Morén Alegret, periodista del Grup Enderrock; Xavier Salvà, responsable de disseny musical del Grup d'Emissores de Catalunya Ràdio; Lucía Flores, responsable de programació d'iCat.cat, i Rafael Artigas com a secretari sense vot.

20 anys de reconeixement
La primera edició del Premi Cerverí es va celebrar el 1995 i la va guanyar "Al teu costat" de Sau. En les darreres edicions s'han endut el guardó "Me'n vaig'" d'Els Pets (2014), "I beg you pardon" de Blaumut (2013, especial Any Espriu), "Una altra galàxia" de Pastora (2012) i "Benvolgut" de Manel
Arxivat a: Enderrock, premi cerverí, certamen