L'Acampada Jove es fa gran

La vintena edició del festival comença avui amb La Pegatina i Brams

| 16/07/2015 a les 06:59h

El festival politicomusical de les JERC celebra a partir d'avui i fins a la matinada de diumenge una de les seves edicions més especials, el vintè aniversari. Dues de les bandes habituals a la trobada llançaran el tret de sortida aquesta nit: Brams i La Pegatina.
La Pegatina Foto: José Torralba

La cita de Montblanc ha programat tres jornades ben especials on música i política aniran de la mà. El festival de les Joventuts d'Esquerra Republicana es fa gran assolint la vintena edició, i per rememorar els bons moments viscuts els programadors han optat per portar diversos grups que coneixen l'escenari de ben a prop.

Dues d'aquestes bandes veteranes que han visitat Montblanc en edicions anteriors són Brams i La Pegatina, caps de cartell indiscutibles de la nit de dijous. Buhos i Boikot també són formacions que han trepitjat el municipi en passades edicions. Per la seva part, hi debutaran Smoking Souls i Hora de Joglar.

Els concerts continuaran divendres amb Els Catarres, Atupa, La Gossa Sorda, Aspencat, Ítaca Band, Auxili, Doctor Prats i DJ OGT. Encara hi haurà més música el dissabte, dia en què pujaran a l'escenari Lax'n'Busto, La Raíz, Dr Calypso, DJ Sendo, Feliu Ventura amb Xerramequ i Els Aborígens, Zoo, Strombers i Xeic!
Arxivat a: Enderrock, brams, montblanc, acampada jove, festivals, la pegatina