La música més nostrada al Sons Solers

Anunciem els guanyadors de 3 entrades dobles per al festival

| 16/07/2015 a les 14:59h

Aquest divendres 17 de juliol la finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes acollirà una nova edició del festival Sons Solers, una cita per als melòmans que busquin una proposta delicada i amb molt d'encant en un recinte amb molta història. A Enderrock.cat sortejàvem 3 entrades dobles i ja en tenim els guanyadors!

Xarim Aresté. Foto: Xavier Mercadé


L'antic Gran Casino de Barcelona s'ha reconvertit en un espai idíl·lic que encara manté el glamur del seu passat. El festival Sons Solers reuneix mitja dotzena d'artistes en dos escenaris dins el recinte del palauet renaixentista de la finca Mas Solers a Sant Pere de Ribes.

Serà un petit paradís sonor a càrrec de The ExcitementsGuillamino & The Control Z's, Caïm Riba, Xarim ArestéJoan Colomo i The Gramophone Allstars. Les actuacions començaran a les 20 h i s'allargaran fins a les 3 de la matinada.

A Enderrock.cat vam sortejar tres entrades dobles, i els afortunats que podran gaudir del festival són Júlia Barceló, Lorena Iglesies i Gemma López. Al llarg del dia rebreu un correu amb les indicacions per recollir les entrades. 
Arxivat a: Concursos, sons solers, festivals