12 hores de música als Vespres de la UB

El festival barceloní celebra deu anys amb Senior, Joan Colomo, Maria Rodés, La iaia...

| 18/07/2015 a les 06:59h

L'exterior de l'edifici històric de la Universitat de Barcelona, al bell mig de la capital catalana, es converteix al juliol en l'escenari dels Vespres de la UB, una cita que aplega turistes curiosos i els locals que segueixen a la ciutat al mes de juliol. El festival tanca avui una edició d'aniversari amb música, art, disseny i activitats per als més petits!


A la desena edició dels Vespres de la UB hi han desfilat Xarim Aresté, Manel Joseph i Los Tunantes, Daniel Lumbreras, Marga Mbande Quartet i Germà Aire. El colofó final que clourà la celebració serà al llarg de tot el dia d'avui (entrada gratuïta). Des de les 12.30 h i fins a la matinada la música serà la gran protagonista en una jornada on també hi haurà un mercat de disseny, una exposició d'art emergent i una zona d'activitats infantils.

El concert dels deu anys reunirà una bona colla d'artistes: Senior, Clara Viñals (Renaldo & Clara), Ernest Crusats (La iaia), Ian Sala, Joan Colomo, Jordi Lanuza (Inspira) i Maria Rodés. Tots actuaran a l'escenari del jardí del carrer Diputació, seguits de Javier Lamattina, El Último Vecino DJ, Tupinamba DJ, Ljubliana & the Seawolf, Stand Up Against Heart Crime, Carlos Negro i Raver Jewish.

Al Claustre de filologia s'hi desplegarà un altre escenari, i a partir de les 13 h les actuacions aniran a càrrec de Doma Tornados, Leandro Aput, Bastet (Briana Capote), Mr. DJs, Steve Smyth i Maïa Vidal.
Arxivat a: Enderrock, festivals, vespres de la UB, barcelona