La gira Bullanga Revolució 2006 portarà Roig, Answer i ATK arreu dels Països Catalans

| 14/02/2006 a les 07:00h

La discogràfica dels desapareguts Inadaptats, Bullanga Records, reprén la seva activitat amb un canvi important. Bullanga reneix no com a empresa discogràfica sinó com a promotora de concerts i portal d'internet. Bullanga Revolució 06 és el nom de la gira de presentació d'aquesta nova iniciativa. Començarà el proper 1 d'abril a Sant Pere de Ribes i s'allargarà durant dos mesos. A més a més, amb l'entrada de cadascun dels concerts, Bullanga té la intenció de regalar un CD recopilatori amb temes de les tres formacions que hi participaran: Roig, Answer i el col·lectiu de Dj's ATK.
Roig és un grup nascut al 2005 de la mà de Bull, el que va ser baixista d'Inadaptats. Juntament amb Jokin (també d’Inadaptats) i el bateria de Sock Code, un grup de metal barceloní, conformen un trio de sons punk i rock. Les seves lletres, totalment implicades en la ideologia comunista, volen fer arribar a la gent, segons diuen, "la barbàrie del capitalisme".
Answer és una formació de Nou Barris (Barcelona) que barreja sons hip-hop i metal. Una banda que properament treuran el seu segon treball, després que a finals dels 90 presentessin el seu disc de debut, La danza de la calle (Propaganda pel fet!, 1998). Durant un temps, el grup ha funcionat amb com a d'Nn33, nom amb el que han editat el disc De la rebel·lia. Finalment, els ATK són un col·lectiu de DJ’s que barregen sons tecno i punk.
La gira començarà el dia 1 d’abril a Sant Pere de Ribes, en un concert a la Nau de Ger. Durant els mesos d’abril i maig, Bullanga Records està tancant prop d’una vintena de concerts que portaran a Roig, Answer i ATK arreu dels Països Catalans.
Arxivat a: Enderrock