10 anys d'Els Amics a Enderrock TV

L'espai musical s'emet a El Punt Avui TV i a 23 televisions locals de La Xarxa

| 20/07/2015 a les 15:00h

Ja esteu de vacances? A Enderrock TV seguim amb una proposta musical de dilluns a divendres, i aquesta setmana ens acompanyaran Els Amics de les Arts, Sommeliers, Doctor Prats, Clepton i Rumbamazigha.  
Els Amics de les Arts Foto: Ibai Acevedo

Els Amics de les Arts estan d'aniversari i celebren la primera dècada molt ben acompanyats de la Dream Big Band, dirigida per Vicens Martín. Queden poques entrades per a les dues cites programades amb aquest format, que es podrà veure el 30 de juliol al festival Grec de Barcelona i el 6 d'agost al festival de Cap Roig. A Enderrock TV, però, només vindrà el quartet i bufaran les espelmes tot cantant "Els bons fotògrafs". 

El dimarts també ens visitarà un quartet, però en aquest cas format per quatre noies d'entre 20 i 25 anys. Sommeliers és un grup que pren la música clàssica com a base d'una sonoritat que es mou pel jazz i el pop. "T'he trobat" és el primer senzill que han presentat, i l'interpretaran en directe a l'espai musical. Es tracta d'un tema molt fresc que sona entre les cançons d'aquest estiu, com també "Rockambulesca", de Doctor Prats, protagonistes d'Enderrock TV de dimecres. La festa fusió dels egarencs cura tots els mals a través del nou disc, Patates amb peix (autoeditat).

Clepton van iniciar un viatge introspectiu que han publicat per fascicles amb el nom de Matrjoshka (autoeditat). Dijous ens visitaran per parlar de la nova sonoritat de la banda, i han escollit la darrera cançó per defensar-la en directe, "L'aurora final". 

Els barcelonins Rumbamazigha s'encarregaran de donar la benvinguda al cap de setmana. La renovada banda presentarà el segon disc, Miratge (Taller de Músics, 2015), una nova recerca sonora on predomina el mestissatge. 

On s'emet?
Enderrock TV es pot veure de dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 21.45 h a través de El Punt Avui Televisió, però a més, des de fa un parell de mesos i gràcies a La Xarxa de Comunicació Local, 23 televisions també emeten el programa. Són: Canal Blau, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l'Ebre, El 9 TV, Empordà TV, Molins TV, Olot Televisió, RTV El Vendrell, RTV L'Escala, RTV Vandellòs - Hospitalet de l'Infant, RTV10 Sant Esteve, RTV Cardedeu, TAC12, TV Costa Brava, Televisió del Ripollès, Televisió del Berguedà, Vídeo Ascó Televisió, Vallès Oriental Televisió, Vallès Visió, Nord i RTV de Badalona.
Arxivat a: Enderrock, enderrock tv, els amics de les arts, el punt avui tv, la xarxa, sommeliers, doctor prats, clepton, rumbamazigha