Els Catarres i Els Amics mediterràniament a la Mercè

Oques Grasses i Joan Dausà també actuaran a la platja del Bogatell

| 22/07/2015 a les 14:00h

El multitudinari concert que va estrenar l'any passat la platja del Bogatell com a nou escenari de la Mercè torna enguany i incorpora una nova actuació. 


El que va ser un concert històric l'any passat a la platja del Bogatell (hi van assistir unes 60.000 persones) amb TxarangoManel i La Troba Kung-fú es tornarà a repetir enguany. En total, quatre grups tindran l'oportunitat de tocar al costat del Mar a l'escenari Mediterràniament: Els Amics de les Arts, Els Catarres, Oques Grasses i Joan Dausà. El dia, però, encara no s'ha anunciat. 

Els Amics de les Arts faran parada en l'aniversari dels 10 anys de la banda. Els Catarres segueixen amb la gira de presentació del tercer disc Big Bang (Música Global), així que l'explosió de confeti a Barcelona estarà assegurada. La fusió de reggae més festiu anirà a càrrec dels osonencs Oques Grasses que estan preparant nou disc de cara a l'any vinent i probablement podrem escoltar alguna nova cançó. Per cloure un cartell per a tots els gustos, Joan Dausà posarà l'accent més personal i íntim.  

Fa uns dies vam conèixer els primers confirmats del BAM i Mercè Música (MishimaNúria Graham i el trio galàctic de Jaume SisaQuimi Portet i Joan Miquel Oliver, entre altres).
Arxivat a: Enderrock, els catarres, oques grasses, joan dausà, amics de les arts, festivals, mercè, barcelona