Els Navegants publiquen 'Quadres'

És el primer disc dels semifinalistes del Sona 9 2013

| 23/07/2015 a les 15:00h

Després d'escoltar a EDR un tastet del disc amb la cançó "L'emperador", Els Navegants presenten el disc sencer en format digital. Quadres (autoeditat) és un treball oníric amb un oasi poètic que es mou entre la psicodèlia i el rock més galàctic. 
Els Navegants. Foto: Gaspi Morer

Els seguidors d'Els Navegants ja han pogut escoltar algunes de les seves noves cançons als directes. Finalment les han enregistrades en el que serà el seu primer disc, que publiquen avui a través de Bandcamp. L'àlbum pren el nom d'una de les cançons, que segons el grup és la més llarga i més complexa. Ara bé, Quadres "també és un recull d'imatges i moments, i cada cançó ha esdevingut per a nosaltres com un quadre de tot el que ens ha passat tant a nivell de grup com personal durant els darrers dos anys". 


Oriol Serna (veu i guitarra), Martí Prats (bateria) i Víctor Fernàndez (rapsode) han completat el quartet amb Dani Hendler (baix) en substitució de Dani Ites. El nou baixista ha aportat matisos més propers al rock simfònic i el jazz i tota la banda s'ha encarregat de la producció del disc.

Una de les fases del Sona 9 consisteix a gravar una cançó pròpia a l'estudi Bucbonera Records amb la producció de Tomàs Robisco. Els Navegants van escollir "12 jutges", i aprofitant l'avinentesa s'ha convertit en el primer videoclip, que també han presentat abans del disc per fer bullir l'olla: 


Arxivat a: Enderrock, quadres, els navegants, sona 9