Lluís Llach, cap de llista a Girona per 'Junts pel Sí'

Serà el número 1 de la la llista unitària de CDC, ERC i les entitats sobiranistes

| 24/07/2015 a les 13:20h

El músic i escriptor de Verges encapçalarà la llista Junts pel Sí de la demarcació de Girona. Precisament fa uns dies Lluís Llach va assistir a la presentació de la Via Lliure, la mobilització per a l'Onze de Setembre que pretén omplir la Meriadana, essent una les primeres persones inscrites. 
Lluís Llach Foto: Juan Miguel Morales

Els músics tornen a les urnes. Després de les eleccions municipals del passat 24 de maig, on una bona colla de músics s'hi van presentar i alguns d'ells combinen l'activitat política amb la seva carrera artística, les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 27 de setembre també tindran representants musicals. 

Segons ha pogut saber Televisió de Catalunya i també ha confirmat Nació Digital, Lluís Llach serà el cap de llista de Junts pel Sí a Girona, la llista unitària que presenten Convergència Democràtica de Catalunya, Esquerra Republicana i les entitats sobiranistes de cara al 27-S.

De moment no hi ha més noms a la vista, però tot apunta que el periodista Antonio Baños es postula com a possible cap de la candidatura que proposa la CUP – Crida Constituent. A banda de periodista, Baños forma part del grup Los Carradine (veus i guitarra). El desenllaç se sabrà aquest cap de setmana un cop se celebrin les primàries, i és que Baños és la cara visible que proposa el Secretariat Nacional de la CUP (tal com informa el diari Ara). 
Arxivat a: Enderrock, lluís llach, 27S, eleccions, girona, junts pel sí