Arriba el Hard Rock Rising

La platja del Fòrum esdevindrà l'escenari de Kings Of Leon, Lenny Kravitz, Robbie Williams, Juanes...

| 24/07/2015 a les 14:59h

El festival itinerant Hard Rock Rising aterra a Barcelona. Entre avui i demà una dotzena de bandes de renom internacional desfilaran per la platja del Fòrum. 16 hores de música al costat del mar a ritme de Kings Of Leon, Lenny Kravitz, Robbie Williams o Vetusta Morla.
 Lenny Kravitz al Pavelló Olímpic (Badalona), 8 de juliol de 2008 Foto: Xavier Mercadé

Fa vuit anys Londres va inaugurar la primera edició del festival Hard Rock Rising, una proposta itinerant de l'empresa de locals que s'ha establert a bona part de les capitals mundials. Enguany farà parada a Barcelona, concretament a la platja del Fòrum. 

Una mica abans de les sis de la tarda començaran els concerts d'avui i els plats forts seran els madrilenys Vetusta Morla i els nord-americans Kings Of Leon i Lenny Kravitz. Completaran la vetllada Osceola Brothers, The Carnabys i Steve Angello

Demà serà el torn de Juanes, Robbie Williams, Avicii, Thalab, Spencer Battiest i els guanyadors de la batalla de bandes mundial Enemy Planes. Entre les actuacions, hi haurà música a càrrec dels Dj's de Nasty Mondays, la festa de dilluns de la sala Apolo. 
Arxivat a: Enderrock, festivals, hard rock rising, barcelona, lenny kravitz, robbie williams