A la venda les entrades per al Mercat de Música Viva de Vic

La cita tindrà lloc del 17 al 20 de setembre

| 28/07/2015 a les 06:59h

Aprofitant el seu caràcter de punt de trobada professional que aplega tots els sectors de la indústria musical, el Mercat de Música Viva programa prop d'una seixantena de concerts gratuïts i de pagament del 17 al 20 de setembre en diferents espais de la ciutat de Vic.
Bikimel Foto: Juan Miguel Morales

Les entrades per als concerts ja estan disponibles, amb notables variacions respecte a altres anys. Enguany, els assistents podran adquirir l'abonament low cost per a un itinerari, escollint els concerts als que assistiran en funció de l'estil musical i no de la jornada en què se celebrin, com es feia fins ara. Així, el públic podrà escollir entre els itineraris de pop-rock, world music, jazz i soul, cançó i folk o accent flamenc, que donaran accés als concerts d'aquests estils en funció de la capacitat. 

Igualment, la modalitat d'abonament garantit continua oferint per 20 euros l'entrada a 5 concerts a seleccionar entre tota la programació, i assegura el seient als concerts desitjats. També es posarà a la venda per 10 euros un lot d'entrades individuals per als concerts del 18, 19 i 20 de setembre. Bremen, Bikimel, Niño de ElcheXY o La Soul Machine són alguns dels artistes que passaran pels escenaris de la capital osonenca. 

Tots els concerts del 17 de setembre, amb independència de l'espai en què se celebrin són gratuïts, a excepció del concert inaugural. Oferiran concerts de lliure entrada artistes com AspencatElectro Rumbaiao o The Saurs, entre d'altres. 
Arxivat a: Enderrock, vic, mmvv, festivals