Acció engeguen les vacances a Enderrock TV

Izah, Bob i el Lladre, Paula Sendim i Nu-Roots són els altres convidats de la setmana

| 27/07/2015 a les 15:00h

Comença la darrera setmana d'emissions a Enderrock TV abans de les vacances amb cinc convidats de luxe que faran sonar les seves novetats discogràfiques. Les actuacions es podran veure a El Punt Avui Televisió i 23 televisions locals que a través de La Xarxa també distribueixen el programa. Hi haurà més música a partir del 24 d'agost.
Acció Foto: Arxiu RGB

Els directes de la setmana comencen el dilluns 27 amb un nom propi: Isabel Hernández-Bronchud és Izah. L'artista va néixer fa 26 anys a Manchester, però ha tingut una trajectòria vital i artística barcelonina. Hi ha qui no dubta en anomenar-la la princesa del soul per la seva veu envejable, però la seva proposta va més enllà i fusiona rhythm and blues, soul, jazz, hip hop i ritmes electrònics. Del seu primer llarga durada, Now or never (Little Red Corvette Records, 2015), estrenat el passat mes de maig, tocarà la cançó "Closer".

Dimarts serà el torn de Bob & el Lladre. Tot i que darrerament es van llançar a la composició de temes propis, el grup va néixer amb la idea de fer vibrar el públic català amb els èxits anglosaxons que a ells els apassionaven. A Enderrock TV interpretaran una de les seves versions, "Saps que no tinc remei", basada en "You Know That I'm No Good" d'Amy Winehouse.

A l'equador de la setmana, dimecres 29, la cantant i compositora Paula Sendim farà un exercici intimista. L'artista, que interpretarà en directe "Viure", fusiona el pop amb la cançó d'autor. Dijous el jazz serà el protagonista de la mà de Nu-Roots, un projecte on la trompeta de David Pastor, els teclats de José Luís Guart i la bateria de Toni Pagès s'encarreguen d'oferir un repertori de ritmes blues, pop rock i llatins, sempre adaptats al jazz. 

Enderrock TV s'acomiadarà abans de les vacances amb les millors vibracions, ja que divendres 31 els convidats seran Acció. El grup d'amics de Torroella de Montgrí ha evolucionat des de la seva fundació l'any 2008, però no ha perdut vitalitat ni el seu esperit festiu. La banda interpretarà "Si vols" i durant unes setmanes donaran per tancat el programa, que tornarà amb força el 24 d'agost.

Connecta't a Enderrock TV
Enderrock TV es pot veure de dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 21.45 h a través d'El Punt Avui Televisió, però a més, des de fa un parell de mesos i gràcies a  La Xarxa  de Comunicació Local, 23 televisions també emeten el programa. Són: Canal Blau, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l'Ebre, El 9 TV, Empordà TV, Molins TV, Olot Televisió, RTV El Vendrell, RTV L'Escala, RTV Vandellòs - Hospitalet de l'Infant, RTV10 Sant Esteve, RTV Cardedeu, TAC12, TV Costa Brava, Televisió del Ripollès, Televisió del Berguedà, Vídeo Ascó Televisió, Vallès Oriental Televisió, Vallès Visió, Nord i RTV de Badalona.
Arxivat a: Enderrock, izah, acció, televisió, el punt avui tv, la xarxa, enderrock tv, bob i el lladre, paula sendim, nu-roots