Sanjosex i Judit Neddermann a l'EsciSAT!

La segona edició començarà el 4 de setembre

| 20/08/2015 a les 07:00h

El cicle EnciSAT! impulsat per la productora d'Els Amics de les Arts, Pistatxo Produccions, ja té els protagonistes de la segona edició. Durant vuit mesos, a raó d'una actuació per mes, artistes d'estils ben diversos actuaran al teatre SAT! del Barri de Sant Andreu de Barcelona. Sanjosex, Elena Gadel, Joan RoviraAnna Roig i Judit Nedderman són alguns dels artistes que no hi faltaran.
Judit Neddermann Foto: Xavier Mercadé

Engegarà el cicle el 4 de setembre Sanjosex, el projecte del bisbalenc Carles Sanjosé. El cantautor oferirà un concert amb col·laboracions especials i en un format diferent a l'habitual. Després d'un temps sense actuar a Barcelona Tomeu Penya hi portarà la seva gira actual, on repassa els seus grans èxits i alhora commemorarà un dels discos en català més venuts, Una aclucada d'ull (Blau, 1994).

Al novembre la cantant i actriu Elena Gadel presentarà el seu segon disc de llarga durada en solitari, Delicada (Música Global, 2014), i tancaran l'any el duet format per Ramon Aragall i Pol Cruells-bateria i baixista, respectivament, que paral·lelament als seus projectes personals acompanyen Els Amics de les Arts en directe-.

El 6 de gener, dia de reis, l'EnciSAT! inaugurarà el 2016. El cicle vol convertir aquest concert en una tradició per a que les famílies acomiadin juntes les vacances de Nadal. Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien oferiran un espectacle global en la presentació del seu darrer disc, Un pas i un neu i un pas (Satélite K, 2015), mentre que al març el protagonista serà el rodamón Joan Rovira. Judit Neddermann tancarà el cicle l'1 d'abril presentant un disc que ha estat enregistrant al llarg d'aquest darrer any.
Arxivat a: Enderrock, barcelona, encisat!, festivals