Maïa Vidal al Festival Foramuralla de Vic

Els abonaments a preu reduït estan disponibles fins a l'1 de setembre

| 01/08/2015 a les 06:59h

El Festival Foramuralla de Vic fa un pas endavant en la cinquena edició i canvia de dates i ubicació: se celebrarà el 21 de novembre en diversos espais de l'Atlàntida de Vic. La cita comptarà amb una desena de propostes, i Maïa Vidal és la primera confirmada.

Maïa Vidal. Foto: Xavier Mercadé

El Festival Foramuralla de Vic va néixer el 2010 com un festival de primavera fora les parets de l'emblemàtic local de la Rambla dels Montcada. No obstant això, l'organització ha optat perquè el festival segueixi creixent a la tardor -quan l'oferta de festivals és menor- i en una nova ubicació: L'Atlàntida, nova seu del festival el 21 de novembre. El gruix de la programació tindrà lloc entre els murs d'aquest mític equipament vigatà, que acollirà al voltant d'una desena de propostes en un sol dia.

Encara es desconeix la major part de les actuacions que tindran lloc al festival, tot i que s'espera que segueixin la programació eclèctica que duu a terme la sala Jazz Cava durant l'any. La primera confirmada per al festival és Maïa Vidal, coneguda per haver posat música a l'anunci d'Estrella Damm d'enguany. La cantant i instrumentalista va néixer a Estats Units, però actualment resideix entre Barcelona i París. Al setembre publicarà nou disc, You're the Waves, i el presentarà en directe al Foramuralla. Els abonaments per al festival estan disponibles en aquest enllaç a un preu reduït de 12 euros fins a l'1 de setembre.
Arxivat a: Enderrock, festival, foramuralla, vic, maïa vidal