Coet, Est Oest i Roba Estesa semifinalistes del Sona 9

Les tres bandes actuaran a l'Acústica de Figueres

| 18/08/2015 a les 07:00h

Dissabte 29 de d'agost comença una nova fase del Sona 9 amb el primer concert semifinal a L'Acústica de Figueres que acollirà les actuacions de Coet, Est Oest i Roba Estesa. Dilluns 24 d'agost es faran públics la resta de semifinalistes del Sona 9 2015.


Coincidint amb el festival Acústica de Figueres, dissabte 29 d'agost engega la 4a fase del Sona 9. En aquestes eliminatòries els grups hauran de fer un concert que, a més del seu repertori, haurà d'incloure la feina que el jurat ha encarregat als grups. Es tracta de musicar un poema a escollir dels autors Silvie Rothkovic, Anna Gual i Jaume C. Pons Alorda, a més de versionar i/o adaptar al català una cançó enregistrada per un altre artista

La resta de grups seleccionats per les semifinals del Sona 9 2015, i  que actuaran al Mercat de Música Viva de Vic i el BAM de Barcelona es faran públics el dilluns 24 d'agost.

Semifinal Sona 9 2015 a l'Acústica
Dissabte 29 d’agost, Plaça de Catalunya de Figueres

18:00h > Roba Estesa (Folk > Tarragona)
Amb el matreix esperit de les antigues trobadores que carregades de romanços volien transmetre missatges, notícies i desventures, va néixer Roba Estesa, un grup format únicament per noies que es mou entre la rumba, el folk més tradicional i la cançó d’autor. Les tarragonines han aportat la frescor salvatge del folk català.

18:45h > Est Oest (Pop-Rock > Vic)
La capital d’Osona no para de llançar propostes musicals amb una gran capacitat de convocatòria popular, com van demostrar al concert preliminar. Est Oest és un combo amb un ideari clar, i que sap fabricar una excitant cançó en clau pop-folk.

19:30h > Coet (Rock > Sant Boi de Llobregat)
Sant Boi de Llobregat és un niu de creativitat musical, i bona prova d’això són Coet. Nascuts l’any 2013, la seva proposta és una original barreja de rock d’influència nord-americana i sons propers a la psicodèlia com a referència. Música sense complexos i a propulsió que farà tremolar l’Acústica de Figueres.
Arxivat a: Enderrock, festivals, sona 9, acústica, coet, roba estesa, est oest