Xavi Lloses i una exposició de risc

El Museu de la Mediterrània acollirà la mostra de l'1 d'agost al 28 de setembre

| 29/07/2015 a les 15:00h

El lleidatà Xavi Lloses és un artista total: músic i compositor, es defineix com un antipianista. No hi ha fronteres disciplinars que s'interposin a la seva carrera i ara treu les notes del pentagrama i les exposa al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí en una mostra que ha batejat com a Músiques PeriLloses.
Xavi Lloses Foto: Juan Miguel Morales

Xavi Lloses ens convida a girar el calidoscopi i veure i sentir la música des d'una nova perspectiva. Les notes, enteses com a matèries primeres musicals i elements intangibles s'alliberen del pentagrama i el ritme marcat a la mostra Músiques PeriLloses. 

Es tracta d'un "parc d'atraccions sonor, una cartografia de les darreres incursions als extraradis d’allò que anomenem música" que s'instal·larà a l'espai Baix Ter del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí de l'1 d'agost fins al 28 de setembre.

Lloses ha publicat una dotzena de discos i també ha col·laborat com a pianista, arranjador i productor a artistes com ara Jaume Sisa, Gerard Quintana, Marina Rossell o l'Orquestra Fireluche

Mostra de l'exposició Músiques PeriLloses Foto: Arxiu del Museu de la Mediterrània
Arxivat a: Enderrock, exposició, xavi lloses, museu de la mediterrània, torroella de montgrí