Mishima i Joan Miquel Oliver, junts a Cap Roig

Actuaran aquesta nit al Jardí Botànic de Calella de Palafrugell

| 15/08/2015 a les 07:00h

Des del 10 de juliol i fins al 17 d'agost Calella de Palafrugell acull artistes de casa nostra i de renom internacional. A la recta final del festival oferiran els seus espectacles a la Costa Brava Joan Miquel Oliver i Mishima (en un doble concert avui mateix) i Alejandro Sanz (que pujarà a l'escenari en dues nits consecutives el 16 i el 17 d'agost).
Mishima. Foto: Alberto Polo

El festival Cap Roig es reafirma amb cada edició com un paradís musical fet per a melòmans de paladar fi. Els idíl·lics paratges en què s'emmarca, els jardins botànics i el castell de la localitat, se'ns dubte contribueixen a afegir un toc distintiu a la cita, però l'èxit principal es deu a la qualitat de la programació.

El festival és una de les parades de referència d'àmbit internacional (enguany hi han passat artistes de la talla d' Sting, Tony Bennett o Lady Gaga), però també s'hi apleguen els millors artistes de la casa. Avui serà el torn de Mishima i Joan Miquel Oliver.

El quintet liderat per David Carabén fa més de deu anys que volta pels escenaris. Convertits en un dels grups de referència del pop fet a casa nostra i en una de les bandes més influents del panorama, Mishima visitarà la Costa Brava per presentar el seu recull de temes més oberts i optimistes, L'ànsia que cura (The Rest Is Silence / Warner Music, 2014). 

El mestratge dels barcelonins el comparteix Joan Miquel Oliver, el creador incansable de les illes. Un any i mig després de la gira de comiat d'Antònia Font, el mallorquí ja té disc en solitari, Pegasus (Sony Music, 2015). A Cap Roig el presentarà en format trio acompanyat de Xarli Oliver a la bateria i de l'ex-Antònia Font Jaume Manresa als teclats. 

Arxivat a: Enderrock, festivals, cap roig, mishima, joan miquel oliver, calella de palafrugell