A l'estudi amb Manuela Kant

Les guanyadores del Premi Èxit Sona 9 2014 preparen nou disc per a la tardor

| 03/08/2015 a les 07:00h

La barreja geogràfica i lingüística de Manuela Kant es veurà reflectida al nou àlbum, titulat de manera provisional com a Una família normal. Cançons en català, castellà i gallec (també els hi hauria agradat escriure algun tema en basc però per manca de temps haurà de ser per a futurs treballs).
Manuela Kant Foto: Juan Miguel Morales

ENDERROCK: Quin serà el concepte del disc?
Aina Godoy (cantant i guitarra): El títol provisional és Una família normal, perquè parlem de personatges que realment no tenien famílies normals, i aprofitem per fer una reflexió sobre què és això d’una ‘família normal’. És una frase que s’utilitza molt i que en el fons no vol dir res. Ens serveix per reflexionar sobre què és ser una ‘persona normal’ avui en dia. En qualsevol cas el títol definitiu el deixem per al final del procés de creació, que encara està obert.
 
EDR: Com és la vida d’un grup com Manuela Kant, que està a punt de treure el primer disc i que intenta obrirse un forat en el panorama musical?
A.G: El món de la música és molt sacrificat, i nosaltres fa molts anys que hi som. El Sona 9 va ser una ajuda i ens va fer creure que això que fem potser té possibilitats d’agradar. Apostem fort pel nostre projecte, hi dediquem moltes, moltes hores, però ho fem molt de gust. 
 
EDR: Amb què us quedeu del vostre pas pel concurs?
A.G: El Sona 9 ens ha fet evolucionar molt ràpid, perquè està dissenyat d’una manera que et va marcant diverses proves per superar. L’últim any potser no hauríem portat un ritme tan alt d’assajos si no hagués estat per la participació en el concurs, i això òbviament ens ha anat molt bé. També et permet incorporar dinàmiques de feina, com ara definir el repertori dels concerts, fer versions d’altres temes o musicar poemes. En definitiva, ens ha donat un impuls d’autoconfiança important en un moment en què realment feia molt poc temps que tocàvem junts.

Si voleu llegir l'entrevista sencera la trobareu a la revista Enderrock 239 d'agost 2015 (a la venda als quioscos i en format digital a iQuiosc).
Arxivat a: Enderrock, manuela kant, sona 9