Una festa solidària plena d'esperança

Manu Chao, Aspencat, Zoo i Los Chikos del Maíz actuaran al festival Esperanzah

| 22/08/2015 a les 07:00h

El barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat torna a la càrrega amb un festival que presenta la cultura com a arma de transformació social. L'Esperanzah celebrarà la setena edició del 16 al 18 d'octubre amb Manu Chao com a cap de cartell.

Manu Chao Foto: Xavier Mercadé

L'Esperanzah es consolida com a punt de trobada de l'economia solidària on tots els projectes hi tenen cabuda. El Parc Nou del Prat de Llobregat, situat al límit del barri de Sant Cosme, té un caràcter dinamitzador i social per a la zona. Al llarg de tres dies, del 16 al 18 d'octubre, el festival proposa diverses activitats al voltant de l'economia solidària, vehicle de progrés social per a una societat més justa.

De la mateixa manera que l'any passat, el mestissatge de Manu Chao torna a lluir com a cap de cartell de la trobada. A més, hi actuarà la veu sàbia i rebel d'Amparo Sánchez, la revolució electrònica dels madrilenys Dremen i els bascos Gatillazo. A la primera ronda de confirmacions també hi ha una tríada valenciana: Zoo, Aspencat i Los Chikos del Maíz.

Les entrades ja es poden comprar a través del web del festival.
Arxivat a: Enderrock, los chikos del maíz, festivals, esperanzah, manu chao, aspencat, zoo, amparo sánchez, el prat de llobregat