Les noves constel·lacions d'Enderrock TV

Cada setmana cinc grups presenten noves cançons a l'espai musical televisiu

| 31/08/2015 a les 15:00h

Les emissions d'Enderrock TV tornen a la petita pantalla plenes de novetats musicals. Engeguem el setembre amb una setmana cap-i-cua jazzística amb la visita de les joves intèrprets Magalí Datzira i Rita Payés, acompanyades per Joan Chamorro, i també  Satèl·lit, Et-Co* i Jordi Pèlach

Satèl·lit. Foto: Arxiu Enderrock


El Punt Avui Televisió i 23 locals distribueixen a través de La Xarxa l'espai musical que presenta les novetats discogràfiques dels grups de casa nostra de dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 21.45 h.

El projecte de tribut a les veus jazzístiques La màgia de la veu, impulsat per Joan Chamorro i quatre joves intèrprets, engegarà i tancarà la primera setmana de setembre a Enderrock TV. Dilluns 31 Chamorro acompanyarà Magalí Datzira, i oferiran la seva versió de "Lady Sings the Blues". Per la seva banda, divendres 4 de setembre la cantant i trombonista Rita Payés acomiadarà la setmana amb "I can't get started". 

El dimarts 1 una onada de folk ètnic contemporani inundarà el plató amb el grup del Baix Penedès Et-Co*. Els aeroports són un dels epicentres de l'operació tornada i també el nom amb el qual Satèl·lit han batejat el seu primer disc. Dimecres 2 seran els protagonistes d'Enderrock TV i presentaran un tastet del debut amb el tema "Univers". L'endemà el cantautor Jordi Pèlach presentarà  "La redempció", una cançó del debut La cambra freda (Microscopi, 2015): "Pop d'autor d'ànima independent".

Connecta't a Enderrock TV
Enderrock TV es pot veure de dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 21.45 h a través d'El Punt Avui Televisió, però a més, des de fa un parell de mesos i gràcies a La Xarxa de Comunicació Local, 23 televisions també emeten el programa. Són: Canal Blau, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l'Ebre, El 9 TV, Empordà TV, Molins TV, Olot Televisió, RTV El Vendrell, RTV L'Escala, RTV Vandellòs - Hospitalet de l'Infant, RTV10 Sant Esteve, RTV Cardedeu, TAC12, TV Costa Brava, Televisió del Ripollès, Televisió del Berguedà, Vídeo Ascó Televisió, Vallès Oriental Televisió, Vallès Visió, Nord i RTV de Badalona. 
Arxivat a: Enderrock, ria payés, joan chamorro, La màgia de la veu, Et-Co*, Magalí Datzira, enderrock tv, Satèl·lit, jordi pèlach