Una vil·la romana jazzística

Del 27 al 30 d'agost la capital del Maresme acollirà una nova edició del festival Tast de Jazz

| 25/08/2015 a les 07:00h

Els jaciments romans de la Torre Llauder de Mataró esdevindran l'escenari per quart any consecutiu del festival Tast de Jazz, un cicle de quatre concerts que acomiadarà el mes d'agost amb un tribut a Jimmy Mc GriffEva Fernàndez & David Pastor Group o els internacionals Kirk Lightsey Trio & Jesse Davis.
Eva Fernàndez & David Pastor Group Foto: Arxiu del festival Tast de Jazz

La vil·la romana de la Torre Llauder es vesteix de gala del 27 al 30 d'agost amb un tast musical i gastronòmic amb el jazz com a principal protagonista.

L'octet liderat per Victor Puertas inaugurarà la quarta edició del festival amb un homenatge a Jimmy Mc Griff, autor de grans clàssics del gènere. L'endemà serà el torn de la jove saxofonista i intèrpret Eva Fernàndez, que juntament amb el trompetista David Pastor conjuguen un quintet de luxe. 

Per primera vegada el Tast de Jazz obre les portes de la seva programació a una secció no professional. El dissabte 29 els alumnes de l'Escola Municipal de Música El Carreró, amb el nom d'Ohio Big Band, defensaran el seu repertori en un concert gratuït. 

La darrera nit del festival portarà un doble concert. Des dels Estats Units el pianista Kirk Lightsey i Jesse Davis s'encarregaran d'obrir la nit acompanyats d'Ignasi González al contrabaix i Jo Krause a la bateria. Les darreres tonades seran a càrrec de la primera coproducció del festival maresmenc amb un sextet de músics encapçalat per tres veus femenines (Txell Sust, Gemma Abrié i Marian Barahona) que han batejat com a Ladies del Jazz

Tota la informació i les entrades es poden aconseguir a través d'aquest web
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Eva Fernández, Torre Llauder, Mataró, tast de jazz, David Pastor