Pau Donés anuncia que ha patit un càncer

El cantant de Jarabe de Palo comunica en un vídeo que ha estat operat d'un càncer de còlon

| 01/09/2015 a les 20:21h

El músic està realitzant la recuperació a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. En el vídeo difós a través de la xarxa YouTube, Donés afirma que tot comença amb "un petit mal de panxa".
Pau Donés, el cantant i líder de Jarabe de Palo, ha anunciat avui a través d'un vídeo a YouTube que pateix un càncer de còlon. Donés ha estat operat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, des d'on està fent la recuperació.



"Tot va començar amb un mal de panxa", explica en el vídeo, on agraeix la feina del personal mèdic de l'hospital i subratlla la importància de la prevenció. En la descripció del vídeo, Donés cita uns versos de la cançó "Pedro Navaja" de Rubén Blades: "La vida te da sorpresas, sorpresas te da la vida", que va popularitzar l'Orquestra Plateria.

El vídeo està sincronitzat amb la cançó de Jarabe de Palo "Depende", de la qual es distingeixen els versos "Uno nace y uno muere; este cuento se ha acabado".

Pau Donés comenta que el càncer està extirpat, però la recuperació l'obliga a haver d'anul·lar la gira de tardor programada a l'Estat espanyol i l'Amèrica Llatina.
 
Arxivat a: Enderrock