Els directes del Sona 9 a l'Acústica

Escolta les cançons que van interpretar els semifinalistes Est Oest, Coet i Roba Estesa

| 05/09/2015 a les 15:00h

Fa tot just una setmana que Figueres va acollir la primera semifinal de la XV edició del Sona 9. Les dues restants se celebraran els dies 19 i 20 de setembre al Mercat de Música Viva de Vic i al BAM, però per anar fent boca recuperem les actuacions dels tres primers grups al Festival Acústica de Figueres del passat 29 d'agost. 
Foto de família de la semifinal al Festival Acústica amb Coet, Est Oest i Roba Estesa. Foto: Carles Rodríguez

Roba Estesa va obrir les semifinals del Sona 9 amb un actuació plena de força i on el seu folk amb tocs rumberos va escalfar l'ambient. Les tarragonines van musicar el poema d'Anna Gual, "L'orquestra de la ràdio", mentre que per a la versió van optar per revisar "Les noies d'Olot", d'Urbàlia Rurana.

El pop-folk vitaminat d'Est Oest va deixar constància de la nova i bona onada del rock osonenc. A les proves semifinals del Sona 9 els vigatans van versionar a la seva manera la cançó de Metallica "Ender Sandman", i el poema "Arribar fins aqui" de Silvie Rothkovic.

El rock a propulsió dels santboians Coet va tancar la primera semifinal en directe de la quinzena edició del Sona 9 a l'Acústica de Figueres amb una bona col·lecció de ritmes contundents. La banda va fer una nova lectura musical del clàssic de David Bowie "Space Oddity", i del poema d'Anna Gual "L'orquestra de la ràdio".

Arxivat a: Enderrock, coet, est oest, sona 9, acústica, festivals, semifinal, roba estesa