Els dies bons europeus de Pau Vallvé

Del 8 al 23 de setembre actuarà a 16 ciutats europees i busca escenari a Budapest i La Haia

| 06/09/2015 a les 07:00h

Pel dies bons (autoeditat, 2014) és el catorzè disc de la carrera de Pau Vallvé; un treball sense intermediaris que el barceloní ha cuidat fins a l'últim detall de la portada. Ara ha decidit acomiadar la gira de presentació d'una manera ben especial: de ruta per Europa en petit comitè als menjadors de casa. 

Pau Vallvé. Foto: Cris Romagosa

"16 dies, 16 ciutats, 16 concerts, 10 països i 4.000 km." Així és com Pau Vallvé explica a través de les xarxes socials la nova aventura. El músic farà concerts de petit format a cases particulars amb un aforament d'unes 20-30 persones. En lloc de pagar entrada, Vallvé proposa que els assistents portin algun plat per menjar després del concert en germanor. 

L'inici i el final seran a casa, Barcelona (8 de setembre), i la ciutat on van néixer les cançons de Pels dies bons, Banyoles (23 de setembre). El tret de sortida a la capital catalana serà amb un company a l'escenari: Joan Colomo. Cançons de l'un i de l'altre i bona sintonia seran els ingredients de la cita, que tindrà lloc a la Fàbrica Moritz de Barcelona (aquí podreu comprar les entrades).

La resta de parades seran les següents: Andorra (9 de setembre), Montpeller (10 de setembre), Lió (11 de setembre), París (12 de setembre), Gent (13 de setembre), Brussel·les (14 de setembre), La Haia (15 de setembre), Amsterdam (16 de setembre), Hamburg (17 de setembre), Berlín (18 de setembre), Praga (19 de setembre), Viena (20 de setembre), Budapest (21 de setembre) i Belgrad (22 de setembre). 

De moment ha trobat casa (i per tant, escenari) a tot arreu excepte La Haia i Budapest, i el músic ha fet una crida perquè corri la veu. Si voleu demanar entrades heu d'enviar un correu electrònic a [email protected] (l'aforament és limitat). 
Arxivat a: Enderrock, gira europea, pau vallvé