Aspencat, cançó per cançó

Ja es pot descarregar a través del web del grup el nou disc 'Tot és ara'

| 07/09/2015 a les 12:30h

Els valencians Aspencat publiquen el sisè disc d'estudi, Tot és ara (Halley Records). Com la resta de la discografia, es pot descarregar gratuïtament a través del seu web i a l'octubre ja serà a les botigues. Per fer-ne una escolta més a fons, a Enderrock.cat el grup descriu cadascuna de les cançons.

Aspencat. Foto: Xepo W. S.


“Música naix de la ràbia”: “Tot el que ens empeny a escriure cançons; un crit de ràbia des de la consciència, perquè amb la música es pot contribuir a canviar moltes coses.”

“Trenca els miralls” (amb Mai): “Un crit a favor de la lluita feminista. Perquè sense les dones no hi ha revolució possible.” 

“Vull brindar” (amb un dels cantants de La Gossa Sorda, Àlex Seguí): “Com es pot capgirar la vida quan de sobte coneixes una persona que t’obre un món nou davant els teus propis ulls.”

“Sense por” (amb Ander, cantant de Green Valley): “Com deia el gran mestre Eduardo Galeano, ‘El miedo manda’. Vivim temps en què la por és l’eina més utilitzada per classes governants per no perdre privilegis.”

“Mantindre el foc” (amb Train To Roots): “Qui són els amos del món? Qui mou els fils?”

“Fent equilibris”
: “Un cant a la realitat d’una generació que, tot i que sobradament preparada, ha hagut de buscar-se la vida lluny de la seua llar, lluny dels seus.”

“Som moviment” (amb Esne Beltza): “Aprendre a valorar l’essència de la vida i a rodejar-te de la gent que realment t’importa.”

“Trinxeres en la foscor”: “Parar les màquines i baixar del tren del capitalisme. Es tracta de posar els fonaments d’un nou món que repose sobre la justícia i la igualtat.”

“Seguim en peu”: “Un homenatge als que cada dia es mantenen en peu i planten cara als abusos de poder i a les injustícies. Dedicada a tots els herois quotidians i anònims.”

“Alçar el vol”: “Alçar-te cada matí i superar els obstacles que et posa la vida per aconseguir els reptes que et proposes.” 

“Escriurem mil batalles”: “Som d’on hem nascut i estimem les nostres arrels. El següent pas és anar més enllà i transformar espais i dinàmiques que tomben els murs.”

“S’atura el temps” (amb un dels cantants de La Raíz, Pablo Sánchez): “7.000 milions d’habitants esclaus del sistema. La roda de l’espoli de la riquesa mundial no s’atura.”

“La història és nostra” (amb Martin Plan B): “Els fills dels anys vuitanta i dels noranta prenem el protagonisme per construir un nou País Valencià des de baix i amb humilitat.”


Portada del disc. Disseny: Alba López
Arxivat a: Enderrock, tot és ara, aspencat