Diàleg entre El Petit de Cal Eril, Esperit! i Pau Riba

Nova edició del cicle Connexions del 2 d'octubre al 19 de novembre

| 08/09/2015 a les 15:00h

Arriba la tardor i les sales prenen protagonisme en la programació musical. La sala Apolo, JazzSí Club, l'Almo2bar i el CAT connecten els barris de Gràcia, Raval i Poble-sec en una nova edició del cicle Connexions. Un cartell que aposta per diàlegs musicals inèdits com ara Pau Riba, Mau Boada (Esperit!) i Joan Pons (El Petit de Cal Eril) o Peret Reyes i Tato
Pau Riba. Foto: Juan Miguel Morales

El cicle Connexions està organitzat pel segell BankRobber i el Taller de Músics i pretén consolidar-se com un dels aparadors més atractius de la tardor barcelonina. La transversalitat estilística és un dels pilars del cartells d'enguany, combinat amb un gran nombre d'espectacles inèdits: l'espectacle inaugural rumber de Peret Reyes i Tato (2 d'octubre, CAT), Martirio acompanyada de l'Original Jazz Orquestra (OJO) del Taller de Músics (19 de novembre, sala Apolo), la col·laboració entre Raúl Rodríguez i Coetus (6 de novembre, sala Apolo), la presentació d'un nou LP d'Esperit! que defensarà al costat del valencià Negro (13 de novembre, sala Apolo) o la mostra flamenca de Mixtolobo i Salao (16 d'octubre, sala Apolo).

La quarta edició compta amb dues tríades de luxe marca de la casa. D'una banda, un triumvirat eclètic ple d'experimentació format per Mau Boada (Esperit!), Joan Pons (El Petit de Cal Eril) i un veterà de l'escena, Pau Riba (31 d'octubre, sala Apolo). De l'altra, Paul Fuster, Edi Pou (Za!) i Sara Fontán (Manos de Topo) presentaran un nou projecte plegats, Big OK (10 d'octubre, sala Apolo).

Però a banda dels diàlegs, també hi ha 'Desconnexions' i és que els artistes en solitari també hi tenen cabuda. A l'Almo2bar hi desfilarà els músics més pop i rockers, com ara Xarim Aresté (6 d'octubre), Sanjays (13 d'octubre) o Leonmanso (27 d'octubre). Pel que fa al JazzSí Club, els dimecres pujaran a l'escenari els nous talents del gènere que provenen del Taller de Músics: Jordi Morell (7 d'octubre), Gerard Masip (14 d'octubre) o Marc Teclas (21 d'octubre), entre altres.
Arxivat a: Enderrock, Barcelona, connexions, pau riba