L'Altaveu ressona a Sant Boi

Bandes de folk i rock protagonitzen la 27a edició del festival de la localitat del Baix Llobregat

| 10/09/2015 a les 17:00h

Del 10 al 12 de setembre Obeses, Senior i el Cor Brutal, Sidonie, RIU, Amparo Sánchez, Nacho Vegas, Howe Gelb i M Ward són alguns dels artistes que desfilaran pel Festival Altaveu. Comença el curs, engega l'Altaveu!

Joan Miquel Oliver. Foto: Arxiu Enderrock


Ahir es va celebrar la gala d'entrega dels Premis Altaveu 2015. Després de revelar-se els guardonats, entre els quals hi ha Joan Manuel Serrat, Xarim Aresté o Marco Mezquida, aquest vespre engega la 27a edició del festival de la Música i la Cançó de Sant Boi amb els osonencs Obeses com a principals protagonistes. 

En plena Diada, el so més tradicional de RIU, la cantautora Amparo Sánchez, els internacionals Howe Gelb i M Ward i els valencians Senior i el Cor Brutal inundaran la ciutat de música. Els darrers pujaran a l'escenari amb un nou premi sota el braç, ja que formen part del palmarès dels premis del festival pel seu esperit rocker i reivindicatiu. 

Dissabte 12 tancaran la 27a edició cinc propostes de qualitat: el trio barceloní Sidonie, el nord-americà Dorian WoodNacho Vegas i l'imprescindible Joan Miquel Oliver, que segueix de ruta festivalera amb el seu segon àlbum en solitari, Pegasus (Sony Music), i per la seva banda, Christina Rosenvinge presentarant el seu vuitè disc, Lo nuestro (El Segell del Primavera, 2015). 

El festival també té una secció per a nous valors musicals, anomenat Altaveu Frontera. Al llarg dels tres dies la plaça de l'Ajuntament esdevindrà l'escenari per descobrir quatre grups amb una trajectòria per endavant: Slack Time, Anna Moliner, Malvenidos i Ella Speed
Arxivat a: Enderrock, sant boi de llobregat, festivals, altaveu