Bremen i Eva Fernández a Enderrock TV

També hi actuaran Steven Munar, Guida Sellarés i el Toubab

| 14/09/2015 a les 15:00h

L'espai musical Enderrock TV acosta a les llars catalanes els grups i solistes del panorama català. De dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 21.45 h aterra a El Punt Avui TV, mentre que una vintena de televisions de La Xarxa també connecten amb l'actualitat musical. 
 Bremen. Foto: Pol Viladoms

Des de final dels vuitanta Steven Munar ha militat en infinitat de grups, però no és fins al nou segle que s'acompanya de The Miracle Band en el seu propi projecte. Dilluns 14 arriba sol a Enderrock TV per presentar el darrer senzill, "Berlin". 

El dissabte 19 de setembre Bremen presentaran per primera vegada al Mercat de Música Viva de Vic el seu segon disc, Tornar d'Amèrica (Fina Estampa), però abans visitaran l'espai musical aquest dimarts 15. "Pell salvatge" ja sona des de l'estiu, i serà la cançó que interpretaran a la petita pantalla. 

L'acordió diatònic de Guida Sellarés protagonitzarà l'actuació musical de dimecres 16. Aquest cap de setmana actuarà al Festival Berguedà Folk, i a Enderrock TV presentarà les seves composicions pròpies, en aquest cas, "Ball pla i corranda". 

La màgia de la veu és un tribut a les veus femenines del jazz, a càrrec de quatre joves promeses del planter català. Dirigit per Joan Chamorro, dijous 18 acompanyarà la saxofonista Eva Fernández i junts interpretaran "Mad about the boy". L'endemà acomiadarà la setmana El Toubab, reusenc que ha viatjat per mig món amb la guitarra sota el braç.
Arxivat a: Enderrock, enderrock tv, bremen, steven munar, eva fernández, guida sellarés, el toubab