Aspencat a l'Enderrock Sona

Els valencians presenten un tastet del nou disc a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

| 15/09/2015 a les 07:00h

El cicle mensual Enderrock Sona porta els protagonistes de la portada de la revista a l'escenari, en un format proper i més íntim, juntament amb un grup emergent. Aquest vespre Aspencat parlaran de les cançons del seu nou disc, Tot és ara (Halley Records), en una entrevista-concert aquest vespre.

Aspencat. Foto: Xepo W. S. 

Com cada mes, de la portada a l'escenari. Aspencat són els protagonistes de la revista Enderrock de setembre coincidint amb la sortida del sisè disc Tot és ara (Halley Records). Els valencians han forjat una personalitat pròpia dins l'escena alternativa que els desmarca dels ja desapareguts Obrint Pas amb una fusió de reggae, bases electròniques i lletres plenes de compromís. 

Aquesta setmana inicien la gira de presentació al Mercat de Música Viva de Vic (dijous 17) i a les Festes de la Mercè de Barcelona (divendres 18). Però abans fan parada a l'Enderrock Sona. Els de la Marina Alta parlaran de les noves cançons en una entrevista-concert conduïda per la periodista Sandra Tello. El públic també hi podrà dir la seva i a banda d'escoltar un tastet del disc, Aspencat interpretaran alguns temes en acústic. 

L'acte començarà a les 20 h amb l'actuació de Llorer, proposta liderada per Laura Forner que va guanyar el Premi Èxit Sona 9 2013. Acompanyada de la seva banda, Forner presentarà el seu darrer disc, Selecció natural (Temps Record), un retorn als orígens de la formació. 

Voleu assistir-hi?
Queden molt poques invitacions, però encara hi sou a temps. Només cal que ompliu aquest formulari amb les vostres dades i rebreu un correu de confirmació. Enderrock Sona serà aquest vespre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (Carrer del Rosselló, 515, Barcelona) a les 20 h (obrirem portes a les 19.30 h). 
Arxivat a: Enderrock, revista, llorer, enderrock sona, aspencat