Pi de la Serra, el bluesman de la ràdio

Cada setmana presenta una nova cançó en directe al programa 'T'agrada el blues?'

| 20/09/2015 a les 07:00h

Des del 1993 Quico Pi de la Serra dirigeix i presenta el programa radiofònic T'agrada el blues?, un espai dedicat a un dels gèneres que més el captiven. Va començar a Catalunya Ràdio i Catalunya Cultura, també ha passat per iCat.cat i ara torna a la ràdio pública, al seu portal web
Quico Pi de la Serra. Foto: Juan Miguel Morales

Cada dimecres Quico Pi de la Serra es posa davant el micròfon però no pas per cantar. T'agrada el blues? ja fa més de dues dècades que és a les ones, i des de la darrera temporada va incorporar com a novetat l’estrena d’un blues instrumental cada setmana. “Un bon dia se’m va ocórrer fer un blues per tocar de manera informal, com si fos un treball de camp. Ho faig amb diferents guitarres: presento l’instrument, n’explico la història i toco el blues”, detalla l’artista. 

Pi de la Serra aprofita per parlar de la guitarra que l'acompanya com a preludi de la interpretació. Tots els vídeos els trobareu al web del programa i també a Youtube, i els actualitzen de manera periòdica. Per exemple, fa unes setmanes va presentar "Gatet Blues". 
 


A part de ser un bluesman radiofònic, el cantautor barceloní es troba immers en la gravació del seu proper disc Dues tasses (Temps Record, 2015) que veurà la llum aquesta tardor. Contindrà cançons pròpies, temes inèdits, versions de la seva pròpia discografia i per descomptat, blues instrumentals. La presentació oficial serà el 13 de novembre a L'Auditori de Barcelona, en el marc del cicle de músiques modernes Amplificats. 


 
Arxivat a: Enderrock, catalunya ràdio, blues, pi de la serra