El regal de final de gira d'Els Amics

Publiquen un CD i DVD del concert dels 10 anys del passat 6 d'agost al Festival de Cap Roig

| 24/09/2015 a les 15:00h

Després d'omplir ahir la platja del Bogatell a l'escenari Mediterràniament de les Festes de la Mercè de Barcelona, Els Amics de les Arts enfilaran demà cap a Girona per tancar la gira d'aniversari dels 10 anys acompanyats per última vegada de la Vicens Martin Dream Big Band. Per tancar la celebració, el quartet publicarà un disc i DVD del directe que van protagonitzar al Festival de Cap Roig.

Els Amics de les Arts. Foto: Ibai Acevedo


Els primers que podran adquirir el CD + DVD dels 10 anys seran els assistents del concert de demà divendres 25 de setembre al Teatre Municipal de Girona, i és que ja estarà disponible a la botigueta que instal·la el grup després de cada actuació. Acomiadaran la gira dels 10 anys en directe, i ja no queden entrades per a la cita.

El DVD l'edita el propi segell d'Els Amics, Pistatxo Records. A partir de dissabte 26 i durant tota la setmana l'encartarà el diari Ara. Per celebrar la primera dècada de la formació, el quartet ha teixit un espectacle retrospectiu al costat de la Vicens Martin Dream Big Band. En el cas del disc i DVD, es tracta del concert que van realitzar plegats el passat 6 d'agost en el marc del Festival de Cap Roig.

Arxivat a: Enderrock, dvd, els amics de les arts, final de gira