Ix! i Pantaleó a Enderrock TV

Leila, Andrea Motis & Joan Chamorro Group i Mirna Vilasís també visiten l'espai musical

| 28/09/2015 a les 15:00h

L'actualitat musical aterra de nou a la petita pantalla. Enderrock TV es pot veure de dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 21.45 h a través d'El Punt Avui Televisió, i a més 23 televisions locals associades a La Xarxa també emeten el programa. 

Pantaleó. Foto: Carles Rodríguez 


Ix! s'han servit de l'espontaneïtat durant el procés d'enregistrament del seu quart disc, Vessants (Microscopi). Els vallesans han cuinat l'àlbum a foc lent i consideren que és un punt d'inflexió en la seva trajectòria. Aquest dilluns 28 de setembre visitaran l'espai musical Enderrock TV i presentaran en directe "Flor d'un sol hivern". 

Els guanyadors del Premi Joventut del Sona 9 2014, Pantaleó, presentaran el seu primer disc, Reina Victòria (Música Global), el divendres 2 d'octubre a la sala de Terrassa que ha donat nom a l'àlbum. Uns dies abans, concretament el dimarts 29, seran a Enderrock TV per explicar les coordenades del seu debut, un any després d'haver passat pel Sona 9. 

El darrer dia de setembre, dimecres 30, Andrea Motis & Joan Chamorro Group revisitaran una cançó d'Amy Winehouse, "You Know I'm No Good". L'endemà la veu protagonista de la jornada serà Leila, que a través d'un soul seductor interpretarà "Lady Delicious" del seu darrer disc, Black Roses (autoeditat, 2015). La cantautora Mirna Vilasís ha musicat tretze poemes de Montserrat Abelló, i per tancar la setmana n'interpretarà un en directe. 

Connexions a La Xarxa
A banda de les emissions d'El Punt Avui TV, 23 televisions de La Xarxa de Comunicació Local distribueixen el programa: Canal Blau, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l'Ebre, El 9 TV, Empordà TV, Molins TV, Olot Televisió, RTV El Vendrell, RTV L'Escala, RTV Vandellòs - Hospitalet de l'Infant, RTV10 Sant Esteve, RTV Cardedeu, TAC12, TV Costa Brava, Televisió del Ripollès, Televisió del Berguedà, Vídeo Ascó Televisió, Vallès Oriental Televisió, Vallès Visió, Nord i RTV de Badalona. 
Arxivat a: Enderrock, andrea motis, pantaleó, ix!, el punt avui tv, la xarxa, enderrock tv, joan chamorro, leila, mirna vilasís