Zoo i Gossos a l'aniversari de l'Stroika

Del 9 a l'11 d'octubre, concerts i sessions especials per celebrar els cinc anys de la sala

| 29/09/2015 a les 07:00h

La sala Stroika celebra cinc anys de nocturnitat i música en viu. El cap de setmana del 9 a l'11 d'octubre l'espai manresà organitza una programació especial on actuaran Pirat's Sound Sistema, Zoo, Ebri Knight, Gossos, alguns membres d'Obrint Pas, i At Versaris retrobant-se amb Astrio, entre altres.

Zoo. Foto: Arxiu del grup


La sala Stroika va obrir les portes l'octubre de 2010, i cinc anys després més de dos centenars d'artistes locals hi han fet parada. Per no passar per alt l'efemèride, l'espai manresà organitza tres nits d'aniversari amb una bona colla de músics i dijeis convidats.
 
El plat estrella serà la música en directe, i és que el diumenge 11 d'octubre una vintena d'artistes desfilaran per l'escenari manresà en una vetllada que han batejat amb el nom de Stroika Live Sounds. Serà una nit de retrobades i bons records, perquè tots els músics que hi actuaran han compartit la seva passió per la música entre les parets de l'Stroika. Una petita representació d'Obrint Pas (Miquel Ramos, Miquel Gironès i Xavi Sarrià), el retrobament en viu d'At Versaris i el grup de jazz-rock Astrio, que van protagonitzar un espectacle comú ara fa uns quatre anys, o el col·lectiu de Gandia que ha revolucionat l'escena aquest últim any, Zoo, han confirmat assistència a la festa. 

A mesura que s'acosti la data, la sala anunciarà més noms. De moment també s'hi sumaran Juan Ramon Rodríguez 'JuanRa' (cantant de KOP), The Anti-Patiks, Laia Vehí, Pirat’s Sound Sistema, Gossos, Gertrudis i el mestissatge d'Ítaca Band i Antonio ‘El Remendao’. DJ Shakur i DJ Plan B tancaran la nit amb les millors remescles.

L'entrada anticipada val 7 euros (10 euros a taquilla). A partir d'avui ja es podran adquirir a través del web de la sala.

Doblet nocturn de DJs
Per a les nits de divendres i dissabte han organitzat sessions de discjòqueis. La primera vetllada estarà protagonitzada per les sessions de la casa, a càrrec del trident DJ Stroikov, DJ Warsaw i DJ Shakur, on questa vegada se sumarà DJ Buff Bay. L'endemà repetiran DJ Warsaw i DJ Shakur, que donaran suport el líder britànic de drum'n'bass Benny Page.

La sala de Manresa s'ha consolidat com un dels escenaris de referència de la Catalunya Central. Des del 2010 hi han actuat 645 artistes, en 385 nits de concerts i amb 91.194 espectadors. L'Stroika és la seu de la Casa de la Música de Manresa, un projecte compartit amb la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de la capital del Bages.
Arxivat a: Enderrock, aniversari, manresa, sala stroika