Adrià Puntí estrena el #NouEnderrock

La revista d'octubre protagonitzada pel saltenc estrena nou disseny i noves seccions

| 01/10/2015 a les 13:45h

Ja es pot adquirir en format digital l'Enderrock 241, el número d'octubre de la revista, que aquest cap de setmana també estarà disponible als quioscos del país. Adrià Puntí és el protagonista d'un número molt especial, amb un nou disseny i també amb noves seccions. Tretze anys després d'haver publicat Maria (Picap, 2002), l'entrevistem per descobrir l'àlbum i el llibre-CD il·lustrat que publica aquest mes.
A més d'un nou disseny, la revista inclou noves seccions i col·laboradors, i s'acompanya d'una campanya titulada 'Hi érem, hi som i hi serem', amb la voluntat de donar a conèixer aquest #nouEnderrock.

Portada Enderrock 241. Imatge de la portada: Noemí Elías


L'actualitat encapçalarà la part inicial de la revista: les Claus i la Foto del mes ens serviran per conèixer, amb un cop d'ull, l'actualitat més rellevant. En aquest cas l'encapçalen el nou disc de Roger Mas, el final de gira d'Els Amics de les Arts i el que tenen entre mans Manel, Els Pets i Sopa de Cabra, i també hi parlem d'Ocellot, La Soul MachineLove of LesbianInspiraIx!Enric VerdaguerCarles DéniaXavi Vida Monstres & Co, el Circuit Folc, S'Estol des Gerricó, The New Raemon o Xavier Cugat, entre molts altres.

La portada del #NouEnderrock és per al músic saltenc Adrià Puntí. Feia tretze anys que no havia enregistrat cap disc: ressuscita de l'avern per forjar amb ferro roent un senyor àlbum, La clau de girar el taller, i un llibre-CD il·lustrat, que inclou versions i peces inèdites, Enclusa i un cop de mall, editats amb la complicitat de Satélite K. L'entrevista s'enllaça amb un reportatge sobre dotze joves cantautors: la saba nova a la cançó la representem amb les estrenes discogràfiques dels darrers mesos.

També conversem llargament amb Xavi Sarrià i Feliu Ventura: plegats ens fan un retrat generacional i parlem de l'espectacle que fan plegats el dijous 3 de desembre dins el cicle Born de Cançons. Per arrodonir-ho, ho acompanyem d'un article on expliquem què està fent cadascun dels membres d'Obrint Pas, un any i mig després del darrer concert de la formació.

Aquest primer #nouEnderrock s'acompanya d'un disc (i un article) amb els quals rememorem la figura de Lluís Companys (amb motiu del 75è aniversari del seu afusellament).

Acords i Desacords: nous col·laboradors
Quatre músics ens parlaran d'afers musicals no vinculats directament amb els seus respectius grups, mentre que quatre comunicadors ens parlaran exclusivament de música. Així s'emmarcaran els articles d'Acords (que estrena aquest mes Anna Roig i on també participaran Joan Enric Barceló, Santi Balmes i Gerard Quintana) i Desacords (que estrena Josep Martín i continuarà amb Jordi Nopca, Flora Saura i David Fernández).

Oriol Rodríguez s'estrena amb la secció La nit dels anys, que repassa la història del rock català, mentre que Jordi Bianciotto seguirà desgranant-nos cada mes un nou disc i Marta Bellvehí il·lustrant les cançons protagonistes.

Hi érem, hi som i hi serem
Aquest és el títol de l'editorial d'aquest número (en podeu veure un ampli fragment en aquesta notícia d'Enderrock.cat) i també de la campanya que Enderrock preparada vinculada al llançament del #NouEnderrock. La setmana vinent es podrà veure la versió audiovisual d'aquesta campanya.
Arxivat a: Enderrock, #nouEnderrock, adrià puntí, revista, Enderrock 241