TR, B-30, N'Gai N'Gai i Duble Buble, avui en concert al Bikini

| 04/03/2006 a les 07:00h
Arxivat a: Enderrock
ENDERROCK reuneix en concert a quatre formacions dels anys 80, per tal de realitzar un concert únic i de retrobament. Després d’anys d’inactivitat, tornen als escenaris els grups N’Gai N’Gai, Duble Buble, B-30 i TR, que presentaran de nou les seves velles cançons. Ho faran en un concert que tindrà lloc a la sala Bikini de Barcelona el proper 4 de març, a partir de les 21 h. Serà una forma de recordar (o per a molts joves, de descobrir) els grups pioners del pop-rock en català. Les entrades ja són a la venda aquí.
El concert coincideix amb la publicació d'un Rockcol·lecció i un disc dedicat als grups dels 80. La revista escull les 10 bandes més significatives de la dècada: Detectors, La Madam, Duble Buble, Grec, TR, Octubre, N'Gai N'Gai, Bocanegra, 080 i B-30 i en fa un repàs històric, amb discografia inclosa. Tot plegat suposa un avançament d'un disc doble que la discogràfica DiscMedi publicarà el proper abril amb temes d’una trentena d’artistes de la generació dels 80. El disc que es distribueix amb Rockcol·lecció n'és un avançament.
Podreu trobar més informació sobre les bandes dels 80 en aquesta pàgina.

Cala Vento
Cala Vento | Anna Izquierdo
El Petit de Cal Eril, Cala Vento i Pau Vallvé són alguns dels grups catalans del cartell | José González, Fat White Family i Temples també actuaran a Vilanova i la Geltrú entre el 4 i el 6 de juliol
Heura Gaya
Heura Gaya | Anna Sarlé
"La teva pell" és el primer avançament de 'Gaya' (Microscopi, 2019), disc que es presentarà el 8 de març al CAT
Beersweet
Beersweet | Arxiu de Beersweet
Estrenem el nou videoclip dels mallorquins
Beersweet
Beersweet | Arxiu de Beersweet
Estrenem el nou videoclip dels mallorquins
Fotograma del videoclip de WOM's Collective
Fotograma del videoclip de WOM's Collective
Estrenem el videoclip de "Circus", la setena cançó del disc de debut de la formació femenina