Estrenem "No em facis ontes" de Cris Juanico

El divendres 9 d'octubre el menorquí inaugurarà la nova temporada del cicle Born de Cançons

| 02/10/2015 a les 12:00h

Cris Juanico ha teixit més de dues dècades de carrera amb una veu dolça i evocadora. Aquest any ha vestit les cançons del seu nou disc, F(a)usta (RGB Suports / Aumón), acompanyat d'un quartet de corda amb qui creen uns paisatges sonors i emocions preciosistes. La setmana que ve actuarà al cicle de música i vi Born de Cançons, i avui a Enderrock.cat n'estrenem un nou clip: "No em facis ontes".

Cris Juanico. Foto: Juan Miguel Morales

La presentació del nou disc del menorquí Cris Juanico (excantant de Ja T'Ho Diré) és més que un concert. F(a)usta (RGB Suports / Aumón, 2015) és un espectacle d'emocions i reflexions per fer sentir al públic una història de paisatges, somnis, amor i vida. Juanico puja a l'escenari amb un quartet de corda, un contrabaix i una guitarra, amb una posada a escena amb l'actor i director de teatre Ivan Benet. 

El divendres 9 d'octubre a les 20 h serà l'encarregat d'engegar la nova edició del cicle barceloní Born de Cançons (entrades disponibles aquí). Es tracta d'una proposta de música de mercat que concilia amb un tast de vins i caves d'una denominació d'origen determinada per a cada concert. 

La dolça veu del menorquí maridarà amb el vi Ónix Fusió de la DOQ Priorat i amb el cava Stars de Perelada. La doble significació de F(a)usta casa amb les dues propostes per diversos motius. D'una banda, la sonoritat de la fusta, d’una música perfectament integrada a les lletres, parla per si mateixa, en el que és una perfecta harmonia, amb la conciliació d'un Priorat amb caràcter, que passa per bóta i expressa l’origen però també els matisos afegits d’aquest pas. Un vi mineral, estructurat, llarg i fresc que persisteix com ho fa F(a)usta, un treball rodó, evocador, golós que convida a tastar-lo tranquil·lament. Pel que fa al cava, es conjuga amb la vàlua de sentir-se de la sort i la fortuna que recull l'esperit del disc i, en aquest cas, convida a la màxima celebració. 

El videoclip que estrenem a Enderrock.cat també beu una mica d'aquest fil argumental, i és que "No em facis ontes" acompanya el músic en un pla seqüència on curiosament també apareix el vi i la bona companyia:
 
Arxivat a: Enderrock, fausta, cris juanico, videoclip, born de cançons