Quart Primera i Miquel Abras en acústic a la sala Bikini

Concerts en petit format dins el Cicle Guixeta

| 03/10/2015 a les 06:59h

La distància entre artista i públic es reduirà al màxim a la sala Bikini de Barcelona durant els mesos d'octubre i novembre. Nico Roig, Quart Primera, Miquel Abras o Damià Olivella són alguns dels artistes que actuaran en un format petit i proper dins el Cicle Guixeta.

Quart Primera Foto: Juan Miguel Morales

Cèlia Pallí inaugurarà aquest dissabte 3 d'octubre els concerts del Cicle Guixeta que organitza la sala Bikini de Barcelona. La proposta engloba un seguit d'artistes que actuaran cada divendres al llarg dels mesos d'octubre i novembre en un format acústic (o mig endollat), buscant el màxim de proximitat amb el públic. Per crear una atmosfera encara més intimista, la sala preveu una capacitat d'entre 100 i 200 persones.

Alguns artistes arriben a la Bikini per fer una repassada a la seva trajectòria, mentre que d'altres presentaran les seves novetats discogràfiques. El cicle, que no descarta ampliar les dates si conquereix la guixeta, ja ha confirmat a Caetaneando (9 d'octubre), Nico Roig (16 d'octubre), Llorer (23 d'octubre), Quart Primera (30 d'octubre), Joan Rovira (6 de novembre), Damià Olivella (13 de novembre), Glaucs (20 de novembre) i Miquel Abras (27 de novembre).
Arxivat a: Enderrock, quart primera, miquel abras, barcleona, sala bikini, damià olivella, cicle Quixeta