Sara Pi s'endinsa en sonoritats brasileres

El 9 d'octubre la barcelonina publicarà el segon disc, 'Break the Chains'

| 02/10/2015 a les 14:59h

L'experimentació és el motor que ha portat Sara Pi i el músic i productor Érico Moreira a treballar en una afinació que fuig d'academicisme i de l'ordre establert. El 9 d'octubre publicaran plegats Break the Chains (Satélite K), un combinat afrodisíac de soul, r'n'b i ritmes brasilers, i a Enderrock.cat ja en podeu escoltar una de les cançons: "Don't Give Up".
Sara Pi. Foto: Arxiu Enderrock

El desafiament que planteja Sara Pi a Break the Chains (Satélite K) és conjuntural. No només pel que fa a concepte, sinó que a l'hora d'enregistrar les cançons han optat per trencar les barreres academicistes i gravar-les amb els instruments afinats a 432 Hz. Es tracta d'una afinació alternativa, ja que els músics solen tocar en 440 Hz. Alguns experts associen l'afinació a 432 Hz a la freqüència natural que està en sintonia amb l'univers i la natura. 



El segon disc de la barcelonina es mou entre el soul acústic, els tocs de jazz i el rhythm'n'blues, i incorpora sonoritats brasileres. A més, quatre de les cançons les canta en portuguès. Fa set anys que Sara Pi i Érico Moreira treballen plegats, i ara han jugat a experimentar sense imposicions ni pautes marcades. Moreira s'ha encarregat de la producció de l'àlbum i també de la direcció del primer clip ("Summertime"), que se situa en un entorn tropical i ple de magnetisme. 

Break the Chains veurà la llum el divendres 9 d'octubre (ja esta disponible la precomanda a iTunes), i el 3 de desembre el presentarà en directe a la sala [2] de l'Apolo de Barcelona. 

Arxivat a: Enderrock, break the chains, sara pi