Carles Dénia i Inspira a Enderrock TV

De dilluns a divendres l'actualitat musical arriba a la petita pantalla

| 05/10/2015 a les 15:00h

Els grups que han presentat nous discos aquesta tardor ja tenen ganes de presentar-los en directe, però abans visiten l'espai musical Enderrock TV per fer-ne cinc cèntims, a més d'una actuació musical. Aquesta setmana els protagonistes seran Inspira, XY, Marc Ràmia, Carles Dénia i Setembre

Carles Dénia. Foto: Juan Miguel Morales

El divendres 16 d'octubre Inspira presentaran a casa Greta (BankRobber), dins el cicle Amplificats que organitza L'Auditori de Barcelona. És per això que aquest dilluns 5 d'octubre aterraran a Enderrock TV per parlar del gir sintètic del darrer treball, i ho demostraran amb la cançó "El carrer nou". 

El duet de Laura Cruells (veu) i Marçal Ayats (violoncel) XY presentaran dimarts 6 el debut Equilibris (Música Global), una proposta d'autor deutora de l'emotivitat més jazzística, i cantaran "Pell bruna". L'endemà serà el torn de Marc Ràmia, que a partir d'un viatge a Guatemala i al País Basc ha teixit les cançons del segon disc, A la vora del Malpàs (autoeditat, 2014). D'aquest paisatge sonor, a Enderrock TV interpretarà "Que somiïs en cosses tant o més boniques que tu". 

Carles Dénia arriba al Principat amb noves cançons sota el braç: L'home insomne (Comboi Records, 2015). La setmana que ve presentarà el disc a la Fira Mediterrània, i aquest dijous 8 d'octubre farà parada a Enderrock TV. Per a la cita televisiva ha escollit la cançó "La petenera". Tot i que som a ple octubre, la proposta del grup Setembre no caduca. La banda de Granollers presentarà divendres 9 el seu primer disc, Les hores trobades (Picap, 2015), i n'oferirà un tastet en directe, el tema "Ofegant el món". 

On es pot veure?

De dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 21.45 h Enderrock TV us espera a El Punt Avui TV per repassar l'actualitat musical. A més, 23 televisions de La Xarxa de Comunicació Local distribueixen el programa: Canal Blau, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l'Ebre, El 9 TV, Empordà TV, Molins TV, Olot Televisió, RTV El Vendrell, RTV L'Escala, RTV Vandellòs - Hospitalet de l'Infant, RTV10 Sant Esteve, RTV Cardedeu, TAC12, TV Costa Brava, Televisió del Ripollès, Televisió del Berguedà, Vídeo Ascó Televisió, Vallès Oriental Televisió, Vallès Visió, Nord i RTV de Badalona. 
Arxivat a: Enderrock, XY, enderrock tv, la xarxa, el punt avui tv, inspira, carles dénia, marc ràmia, setembre