'Cercles', nou disc de Sopa de Cabra

El grup ha anunciat el nom de l'àlbum i els músics que hi han col·laborat

| 06/10/2015 a les 15:00h

L'esperat retorn discogràfic de Sopa de Cabra es titularà Cercles (RGB Suports) i sortirà a la venda el proper mes de novembre. La mítica banda del rock català també ha donat a conèixer els músics que han passat per l'estudi i hi han participat, com ara Joana Serrat, Xarim Aresté o el Brossa Quartet, entre altres. 

Sopa de Cabra. Foto: Xavier Mercadé

El nou disc de Sopa de Cabra va prenent forma. El grup ha anunciat el títol, Cercles, i l'editarà el segell RGB Suports. L'àlbum arriba 15 anys després de l'última referència dels gironins, i ha tingut un procés creatiu a tres bandes, ja que han combinat la gira estiuenca de tres concerts 3, 2, 1... amb els assajos al local de Montfullà (el Gironès) i a l'estudi.

Les cançons han estat enregistrades a Musiclan d'Avinyonet de Puigventós, amb la producció del guitarrista Josep Thió i Valen Nieto. La mescla, a càrrec de Santos Berrocal, s'ha dut a terme als estudis Blind Records de Barcelona. 

A banda del títol, Sopa de Cabra també ha avançat a través d'un comunicat del seu segell els artistes que participaran al disc: Joana Serrat, Xarim Aresté, Valen Nieto, Santos Berrocal, Florenci 'Fluren' Ferrer, Dani Ferrer i Brossa Quartet
Arxivat a: Enderrock, sopa de cabra, retorn