Darrers concerts de La Pegatina a casa

Avui actuen a Barcelona i el 23 d'octubre a les Fires de Sant Narcís de Girona

| 09/10/2015 a les 06:59h

Els de Montcada i Reixac segueixen de gira amb les cançons del cinquè disc, Revulsiu (Dro Music, 2015), i aquest mes faran les dues últimes parades a casa per portar el seu enrenou arreu del món. Aquest vespre actuaran a la sala Razzmatazz de Barcelona i a final de mes a Girona.

La Pegatina. Foto: José Torralba


Pràcticament ja no queden entrades per al concert que La Pegatina oferiran aquesta nit a Barcelona, acompanyats pels argentins Los Caligaris. Des del mes d'abril que el grup de Montcada i Reixac ha presentat arreu Revulsiu (Dro Music, 2015), una aposta més elèctrica que el mestissatge que els caracteritza.

Després del concert a la capital catalana, juntament amb l'actuació a les Fires de Sant Narcís de Girona (23 d'octubre), haurem d'esperar sis mesos per a tornar-los a veure a casa. La Pegatina tanca així una primera part de la gira plena d'èxits que l'ha dut a festivals com el Viña Rock, l'Arenal Sound, el Canet Rock o l'Acampada Jove. De cara al novembre travessaran l'Atlàntic i actuaran a Mèxic, l'Argentina i Xile. Al desembre, en canvi, trepitjaran Europa i faran parada a França, Macedònia, Bèlgica i Holanda. Un cop acabi la gira internacional, la banda s'allunyarà dels directes durant sis mesos per preparar una nova posada a escena.
Arxivat a: Enderrock, la pegatina, barcelona