El rock esclata a Calella

La ciutat es prepara per la tercera edició del Rock Festival

| 10/10/2015 a les 07:00h

La tercera edició del Calella Rock Festival se celebra aquest cap de setmana a la Fàbrica Llobet de la ciutat amb bandes principalment internacionals i la representació catalana de La Banda del Yuyu. Encapçalen el cartell Glenn Hughes (ex Deep Purple) i The Quireboys.
La Banda del Yuyu Foto: Arxiu RGB

Dissabte 10 i diumenge 11 d'octubre Calella s'omplirà de rock per acollir els artistes de referència d'aquest gènere en la tercera edició del festival que organitza Associació Rock On The Rocks. Dos dels concerts més esperats seran els de Glenn Hughes i The Quireboys. L'antic component de Deep Purple sortirà a l'escenari acompanyat del guitarrista Doug Aldrich, fins fa poc a Whitesnake. Pel que fa als incombustibles The Quireboys (a qui alguns assenyalen com a hereus de The Rolling Stones, descarregaran a Calella el seu directe aclaparador. Junkyard, Dan Baird & Homemade Sin, House Of X, Albany Down i Jared James Nichols completen el cartell pel que fa als internacionals.

Com cada any, el festival també comptarà amb una banda catalana. Enguany els escollits seran La Banda del Yuyu, una de les referències del rock clàssic cantat en català. El grup farà un recorregut pels més de 15 anys de trajectòria i presentarà les cançons del seu darrer treball discogràfic, Tornem a ser-hi (RGB Suports, 2015). Podeu obtenir les entrades per al festival al següent enllaç .
Arxivat a: Enderrock