El nou disc d'Ivette Nadal busca mecenes

La cantautora de Granollers vol 'Tornar a mare'

| 12/10/2015 a les 15:00h

Després d'un temps fora de combat Ivette Nadal es despulla al màxim amb Tornar a mare, un disc de to acústic que ja té enregistrat. Per finançar la següent fase de la producció la cantautora busca el suport dels seus seguidors amb una campanya de micromecenatge.

Ivette Nadal. Foto: Kirsten Gómez


Malgrat la seva joventut, Ivette Nadal porta ja tres discs a les esquenes. El seu darrer projecte, Mestres i amics (Right Here Right Now, 2012) pretenia apropar la poesia d'autors actuals a un públic més gran a través de les cançons. La cantautora porta un temps allunyada dels escenaris, però ha renovat les energies per aparèixer de nou amb Tornar a mare, un nou llarga durada del qual ja té preparades la gravacó, la mescla i el màster del disc.

Per aconseguir cobrir les despeses de la segona part del projecte, Nadal ha impulsat una campanya de micromecenatge. La intenció és invertir en la realització d’un videoclip, així com les còpies físiques del disc (que només s'editaran per als mecenes) i una campanya de promoció als mitjans per fer més visible el seu treball a nous oients. 

L'àlbum, inspirat per l'esperit de superació que va ajudar a Ivette Nadal a superar el transtorn alimentari que l'ha mantingut allunyada dels escenaris, vol ser un recull d'himnes d'esperança. Així, la cantautora revisa amb ironia i voluntat el transcurs de la seva malaltia. El disc està produït per ella mateixa i pel músic Roger Pistola, que també l'acompanya en directe a la guitarra, i s'ha enregistrat amb la banda habitual. A més, hi col·laboren en dues cançons Manolo García i Joan Colomo.
Arxivat a: Enderrock, ivette nadal, micromecenatge, estrena