L'Heliogàbal fa anys

La sala programa diversos concerts pel 20è aniversari

| 12/10/2015 a les 07:00h

L'Heliogàbal es fa gran i per a celebrar-ho ha programat deu concerts dobles que tindran lloc des d'octubre fins al juliol de 2016. La mítica sala gracienca bufarà espelmes amb El Petit de Cal ErilJoan Miquel OliverMishima o Pascal Comelade.
Joan Miquel Oliver a l'(a)phònica Foto: Dani LC

Tal dia com avui, el 12 d'octubre de 1995, s'inaugurava l'Heliogàbal. Tot i que la festa que inaugurava aquesta temporada de concerts ja va tenir lloc divendres passat, l'aniversari de la sala gracienca continua. El gruix de les actuacions de l'aniversari engeguen ara i s'allargaran fins al juliol de 2016, amb deu concerts dobles (i per tant 20 actuacions, com els anys a celebrar) que tindran lloc un cop al mes. L'aposta és pels grans noms: els convidats a la festa seran artistes i grups que ja han passat per la casa i han exhaurit les entrades en dues o tres jornades consecutives.

Aquesta cita mensual serà per tant una de les poques ocasions de veure els noms més grans de l'escena en un espai tan petit. Els artistes s'aniran desvetllant a través del butlletí setmanal de l'Heliogàbal, tot i que ja hi s'han anunciat alguns dels seus noms:  Anari , El Petit de Cal Eril , Joan Miquel Oliver Mishima , Pascal Comelade , Sr. Chinarro i Za! no es perdran la festa.

Més enllà de la música, d'octubre a desembre també se celebrarà el dissetè trimestre de poesia de l’Heliogàbal, amb noms que han tingut molta importància a la sala com Enric Casasses amb Don Simón y Telefunken, Martí Sales amb Núria Martínez Vernis i Eduard Escoffet amb Bradien. A més a més, de cara a la primavera l'espai acollirà una exposició artística que encara està per anunciar.
Arxivat a: Enderrock, heliogàbal, aniversari, mishima, joan miquel oliver, el petit de cal eril, pascal comelade